登記成會員
搜索
查看: 6727|回復: 18

IPHONE4 簽約&剩機 價目比較

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

比較表格 <----- 睇完你話邊個方式比較抵...?
咦… 咁我而家呢個option係最抵啵…
“3HK iPhone3G 舊客 到期合約續約價”
因為我就係呢一個CAT,而我又一定要無限數據~
扣除手機零售價後平均每月只係$185.17
李同學:你果$185.17係點計出黎?
16g iPhone4 扣除機價每月$238.17(我而家都係交緊呢個費用)

或者李同學可以減$12 隧道費及$36 增值服務, 其餘果$5 就唔知點計
I will go for 32GB Ver.
醒目通比貴d都好過用3 谷x氣
回覆 5# hongdonald

你係受害者嗎
我用過3,不過係普通電話服務,但九世都冇人聽既hotline同身邊同學用3g既苦況!我寧願幫郭生同唔幫襯兩位李生
我用緊 "衫" 暫時覺得 OK
都唔知點計數!
回覆 9# wongfai

挑! 讀好D書先講野啦
no more 3 la!!!!   
回覆  wongfai

挑! 讀好D書先講野啦
c_Foo 發表於 30-7-2010 05:40 PM

做好D書咪又係計錯數.....
no more 3 la!!!!
willywong 發表於 30-7-2010 06:05 PM

我都想放棄 3
總結經驗,得 C_Foo 用 3 係冇問題,其實你係咪真係用緊 3 ,定見個電話有 3G 就以為係 3 ??

我暫定等 PCCW 或 Peoples 有細咭供應就直接同 Apple Store 買
總結經驗,得 C_Foo 用 3 係冇問題,其實你係咪真係用緊 3 ,定見個電話有 3G 就以為係 3 ??

我暫定等 PCC ...
egg_studio 發表於 30-7-2010 11:43 PM

我未白痴到咁,我用緊 3 個台!係旺角 MTR 常收唔到!好影響交收!以前用 One 2 Free 冇依個問題!
iPhone 3Gs 當然係 "3"喇, 正如"天地線"係"和記", 危險速逃......走人

我暫定等 PCC ...
egg_studio 發表於 30-7-2010 11:43 PM

我都係用 3 喎 .... 除左成日晨早有人打黎嘈住我訓覺之外, 完全冇問題喎 ....; 仲有我成日都響旺角交收, 完全冇同人失散紀錄喎 .... 人夾人吧 (我知以前和記CDMA就比較差...不過勝左平)
回覆 17# wongfai

我都話夾唔夾講八字,夾咪順風順水,唔夾就......,呢d野好奧妙架
回覆 17# wongfai

我都話夾唔夾講八字,夾咪順風順水,唔夾就......,呢d野好奧妙架

講開又講,唔係人地晨早打話嘈住你,係你日日瞓到黃朝八晏天天都是星期天,起身喇老細