登記成會員
搜索
查看: 14735|回復: 22

準備去塔門影星影日出...嘿嘿

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

準備去塔門影星影日出...嘿嘿

有咩要帶去, 仲想買個2人營(邊個牌子好)

唔準跟黎~因為我同個正妹去 (2人)
帶袋呀
0.03 is the best!
with strawberry favor
做兄弟有今生冇來世, 講聲幾時去, 我地大笪地同人送你一程

都係果句 ...... 帶袋呀
你地真衰

查實一男一女去露營係一件好正常既事

袋唔想帶WOO~係煩緊個營, 咩款好? 邊隻有隔音  <---依到無寫野.....
有相有真相
正值交配的季節,露營當然正常不過......

至於個營,筍你...

仲有冷氣咁牛b?
個紅A有咩用ga?
回覆 9# hongdonald

用個腦諗下啦......平時又唔跟我地去露營
正值交配的季節,露營當然正常不過......

至於個營,筍你...
c_Foo 發表於 27-7-2010 02:24 PM

交配季節…?

記得帶紙巾…
嘩正WOO, 仲要有冷氣

之但係平平地又輕既有咩好介紹?

講左咁耐無人正經答你.....

回覆 12# siubi09

LUXE : Boeing 2XL
http://www.luxeoutdoor.com/eng/catalog-topic-gallery-view1.asp?id=472&selfpath=/12/114

Luxe 網頁:www.luxeoutdoor.com

個網頁比較亂,或可以到CWB約我同C_FOO一同吸下毒…

Luxe營有唔少外國名牌營的影子,有屬輕、正之型號;
相比似模似樣的外國名牌營,價錢會平幾倍。
回覆 13# Homan

你比張黑布人睇做乜
回覆 14# c_Foo

更正啦!
我住個度好多賣呢D野既店舖,上海街就有間!
嚟我個倉度攞啦,有4人又有2人, 仲有爐具,只要用完洗乾淨就得
回覆 17# alexphoto

柯完尿邊個會抺架, 到時個營雌笠笠你就知
agree with u. if he don't bring the "bag",then......
買好啦~又唔係去荒山野令住1-2星期唔駛煮食啦

況且正妹仲話想去東坪洲....我叫佢到時帶D單身朋友仔去益下大家先

To Homan: 你講果隻邊到買平~搵日去睇下先