登記成會員
搜索
查看: 594|回復: 20

‎(留意片中毒男) 書展支持者...

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

好難頂想打佢
好難想像吾打七佢
我有小小想樁佢!

呢個 post 我以管理員身分,容許大家講粗口小佢。
兩年啦, 我足足係度等咗兩年啦, 我要......要爆啦!!!

0:36 "小丸子" 我小你老母, 瞓醒未, 比 D 精神, 太陽落山喇 ~~

1:15 "仆街仔" 唔穿撚埋件三點式出嚟擺 POST, 咁撚樣刷牙, 咁樣 kawaii 笑會好睇 d 囉, 冚家富貴, 食完晏差 d 想嘔

兩年前發生乜事呢?兩年前好似未有周秀娜,條友又扮邊個?
08年係大笪地開張之時, 足足兩年唔比講粗口, 我忍撚夠啦!!!

為慶祝呢條Thread, 強烈建議大笪地定明 21/7 為每年一度的粗口日, 無限粗口24小時!
好,我 mark 低先,到時出廣告
08年係大笪地開張之時, 足足兩年唔比講粗口, 我忍撚夠啦!!!

為慶祝呢條Thread, 強烈建議大笪地定明 21/7  ...
c_Foo 發表於 22-7-2010 03:38 PM

Not enough for once per year.
Once per month is more reasonable.
咁慶祝你老母生日一個月一次好冇
Re #11
Please delete the content ASAP,it's not joke.
Don't involve with my relatives.
c_Foo終於現真身啦.........狂野!!!怒吼!!!
冇計,一日Band友一世都係!

Band友 x 波牛 x 工程佬 = 粗口爛舌
兩年前發生乜事呢?兩年前好似未有周秀娜,條友又扮邊個?
egg_studio 發表於 22-7-2010 03:27 PM

條仆街扮撚緊周秀娜
已經比人係高登起左底,佢有腦積水,基本上可以講係有病,係機場番兩份工都因為過唔到CHECKING 機,申請唔到禁區PASS 而被炒..希望大家放過佢...
已經比人係高登起左底,佢有腦積水,基本上可以講係有病,係機場番兩份工都因為過唔到CHECKING 機,申請唔到禁 ...
hongdonald 發表於 22-7-2010 09:57 PM

我都估到呢條友會比人起底… 同埋佢有問題…
放在賤會中,就只係我地睇算啦…
大家可以放心繼續發洩!
又係高登?膠人當道,未來世界只有一種物質>>> 膠!
回覆 16# hongdonald

我話佢有強烈表演慾就真 >>> http://photomarket.hk/redirect.p ... o=lastpost#lastpost
我都估到呢條友會比人起底… 同埋佢有問題…
放在賤會中,就只係我地睇算啦…
大家可以放心繼續發洩! ...
Homan 發表於 22-7-2010 10:30 PM

但我又覺得唔需要放入同學會,因為條片響 YouTube 係公開嘅,人地入唔到嚟反而會去咗第度睇。

反而 C_Foo 個 "粗口節" 可以諗諗,如果幾個月前做吓宣轉,話唔定有 noise。