登記成會員
搜索
查看: 5013|回復: 7

國際爬蟲節2010

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

國際爬蟲節 2010 比 30 蚊入場爬蟲就睇唔到幾多,反而睇到好多港人公民教育好低!打尖、推人(D仆街父母只許兒女觀看,不許他人觀賞)、影相冇品插手係你鏡頭前、死霸狂影!  

另外一提大會人流管制極差! 小弟只能求其影幾張閃人

樓上依隻野賣成 6500 HKD ,不如買支小小白可愛得多
我都有去過呢個展覽,不過乜都未睇就上咗差館,原因係正就是 "D仆街父母只許兒女觀看,不如 (讓) 他人觀賞"

事件係有仆街父母打尖,推開其他參觀者,比兒女觀看。有參觀者叫仆街父母唔好打尖,仆街父母出手打人,事件當然係報警求助。而我就係證人之一。仆街父母已被落 charge "普通襲擊",如果佢唔認罪,咁我遲 d 會上庭指證條仆街父母。(仲有證人費收)

因為已經進入司法程序,所以不便講得來太 details。上完庭判咗後會開 post 詳細記述。(只要仆街父母罪名成立,判刑後,所有資料都可以公開)
小小白又係幾可愛嘅…

btw, 你signature咁得意嘅~
200 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼
睇show睇到要做証人,估唔到上海世博混亂既風氣吹到香港。
而家有D父母,藉著自己帶住個仔囡就好似大X哂,要全世界就哂佢…
我支持你指証佢呀!
我支持你指証依 D 仆街父母!有依 D 父母會教出更多仆街仔女出黎!
NICE AR~~ ^,^