登記成會員
搜索
查看: 17142|回復: 10

測試有幾隻燈膽既 amp ...

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

器材連接 = ( Gibson SG Standard + Line6 X3 Live + Laney VC30-210 ) http://hk.youtube.com/watch?v=jMHSO8QUTns&feature=channel_page 多多指教 ~
咦..輝sir..你左前蹄是否抽筋.. ..??

回復 2# 的帖子

我錄完睇番都知預左有人會咁問架喇 .... 你地 d 波牛又點會知音樂人同波牛既腳法係有分別丫 ...
咁版主一定十分清楚, 波牛音樂人同為一體 !!!
請問在Laney VC30-210 後面嗰部係咪角子老虎機..??
痰兄 真眼厲 ... 短短一分鐘既低清畫面都能夠洞悉片裡既一舉一動 ~~

回復 6# 的帖子

輝sir你有所不知...我最叻就係玩找錯處
咁請問痰 sir 響呢段片裡面有幾多個音係彈錯左丫 ... ?
事實上輝sir係去咗浦京賣藝,大家先見到角子老虎機,如果轉個角度成個鳥籠裝修都睇到 !
原帖由 wongfai 於 2009-1-23 02:44 發表 咁請問痰 sir 響呢段片裡面有幾多個音係彈錯左丫 ... ?
我對小喇叭壞左...要買翻對先聽得出
唔講唔知原來痰 sir 除左對眼厲害之外 ... 對耳都咁勁 ~