登記成會員
搜索
樓主: Homan

Homan的買波策略…

斯洛文尼亞 1:2 英格蘭
美國 2:0 阿爾及利亞
加納 0:3 德國
澳洲 1:1 塞爾維亞
好野…
中路唔中膽!
斯洛文尼亞 1:2 英格蘭 > 0:1
美國 2:0 阿爾及利亞 > 1:0
加納 0:3 德國 > 0:1
澳洲 1:1 塞爾維亞 > 2:1
回覆 22# Homan

咁都得
輸得幾開心!
唔緊要,我都陪你一齊輸。
好野…
中路唔中膽!
斯洛文尼亞 1:2 英格蘭 > 0:1
美國 2:0 阿爾及利亞 > 1:0
加納 0:3 德國 > 0:1
...
Homan 發表於 24-6-2010 11:37 AM

咁樣POST出黎比大家參考會否實際D呀,"Homan的買波策略"

3418 23/06/2010
21:08   過關 主客和
2X1 星期三 5 斯洛文尼亞 (主) 對 英格蘭 (客)
客 @ 1.30
星期三 6 美國 (主) 對 阿爾及利亞 (客)
主 @ 1.65 $300                                                        $643.50

3422 24/06/2010
00:19   過關 半場主客和
2X1 星期三 7 加納 (主) 對 德國 (客)
和 @ 2.30
星期三 8 澳洲 (主) 對 塞爾維亞 (客)
和 @ 2.10 $200                                                        $966.00

3425 24/06/2010
03:32   主客和 星期三 7 加納 (主) 對 德國 (客)
客 @ 1.67 $670                                                        $1,118.90