登記成會員
搜索
查看: 10968|回復: 11

Volvo AA XC MTB series 2010-Chi Ma Wan

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

出住咁多先,全輯請看 http://www.fotop.net/AlexPhoto/mtb
當日係我嘅大炒車日,一開波響 downhill 路已經三車連環相撞,然後被"孖石夾腳踏",墜下兩米深山坡,好彩冇死。

而架車終於有第一組花痕,而且呔都爆埋~~
Willy & eggstudio, could u pls send these pics to AA Events.
http://www.isendyou.hk/download? ... 9068270cb06d96ebe8a
點解無炒車相架?
連人帶車飛落去兩米幾深山坡都唔係少野
KAY WONG你當時係點落地?
初時以為人地帶保護用具好核突
不過玩MTB 入山真係PROTECTION要做好少少..
因為我響賽道中段炒,而影相果幾位人兄集中響終點附近。

山坡上好彩冇石,而且係佈滿非常厚嘅落葉,所以落地時有軟綿綿嘅感覺。而且以前 PK 得多,大約都知道應該點樣跌。

但講時講,比賽時好少人着裝甲,因為好重好熱唔靈活,所以當玩耐咗,有經驗時,響安全及成積取個平衡。
回覆 3# alexphoto

全部響晒度?我 email 去 AAE 啦。
比賽時唔理吟多,炒都冇計,最緊要起得身快,冇吟樣衰!
回覆 7# egg_studio

但仲未齊, 我今日會攪埋。
我想加框及落水印,但繼張整好煩, 請問有冇software可以用批次攪掂
photoshop 當然得,另一隻叫唔知乜嘢 well (井) (freeware) (不是 photowell) 可以一次過加水印...... 但真係唔記得叫乜名?
在PHOTOSHOP 行BATCH PROCESS就得,我有個舊POST有講!
可以參考:

利用Photoshop的Batch功能去為多張照片打水印