登記成會員
搜索
查看: 8824|回復: 23

毅行者 2010 開始報名 -- Dash 20 組隊

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

今年我意屬報 24 hrs 隊,目標係 19 hrs xx mins 。

24 hrs 隊需要我加另外 2 名成員,請問 Homan, Kendall, Patrick 邊 2 位 (最好 3 位就唔駛煩) 會報 24 hrs 隊?

根據樂施會 website,  24 hrs 隊係先到先得,但超過 50 隊就
大會有權作出篩選
,至於係點樣 "篩選" (因為 "篩選" 同 "先到先得" 兩詞都幾茅盾) 我就唔知,應該都係黑箱作業,所以最好就係快。

請 Homan, Kendall, Patrick 三位如果參加就即刻 SMS 或 PM 或 email 或 call 我,我一集齊 2 個回覆我就立刻報名。(仲要 scan 張證書我,我唔知我果張可唔可以頂晒 4 條友)

至於多出嚟果個位有邊位想挑戰 19:XX 就比名我。

其他隊員請盡量各自入簽,增加中獎機會。

截止日期係 25/5

活動資料:

1. 活動日期:2010年11月19日(星期五)至21日(星期日)

2. 路線:與去年相同,全長100公里。首先沿麥理浩徑的第一至九段行走(大約90公里),至標距柱M174後,離開麥理浩徑,沿臨時OTW標距柱行走至位於元朗保良局賽馬會大棠渡假村的終點站。

我諗無人會懷疑我唔會參加吧?
我 ﹣ 報名!

挑戰20小時!
差一件,我聽朝會親自致電其餘兩位 Dash22 隊員

Homan 麻煩你將你個人資料 email 給我 (不如你將 Dash22 其餘 2 人 d 資料都 email 我先,不論佢地參唔參加 -- 我原來冇佢地資料)

報名需要:
  • 中、英全名
  • HKID
  • B Day
  • Address
咁今年會唔會有慢隊參加(小弟身邊唔識人行毅行,佢地聽到行100km?咪攪..)
如果有慢隊開到,小弟希望扯衫尾參加(目標係22-24hr)
有冇30-40小時組別?
回覆 4# hongdonald

你要參加:就要自己入支簽 (你 + 你父母 + 兄弟姊妹 or 朋友)

每年我地都會花 $100 攞個中獎機會,唔係一定抽到,唔可以等人抽到先 join 㗎。到時再睇下有幾多支簽中咗先分配隊員及 set 完成時間。

依家呢個階段,你想參加就自己入支簽,其他人一樣係咁做。
回覆 5# alexphoto

我有個 friend (Willy 及我嘅同學) 對 30-40 有興趣 ,佢之前行 44 hrs,想突破 40 hr

arm arm 同佢聯絡過,佢會自行入簽,到時再分配隊員。
Dash20 已報名,今年 confirm 2.5 人 (我 + Homan + Kendall 當半個) Patrick 堅決做 support, 到時要佢做空中加油及挑夫。

我會問我表哥有冇興趣,但如有人有興趣請回覆。
下星期一會入簽,想問收條係唔係要親身交去oxfam hk?
R7,今年唔知有冇時間練,我都睇緊24內得唔得,若果打天才波,好可能要去慢隊。
不過大家報左先,中左先有得講.
呢一刻乜都唔好諗,想參加就入簽然後等運到。

至於目標時間及隊員就等放榜睇下邊個中獎先再分配。

收條問題最好打去樂施會問,因為我每年都係上網用信用咭比。
今日消息,我 + Willy's 同學 (阿聖) 入咗兩支簽,實際連佢本人 total 兩個人參加,目標係 30 hrs,可以同我地 join 一齊。
做咩你去30hrs?
非也,我意思係依家有 Alex、聖、佢老婆細佬都有興趣組成 30 hrs 隊。
如果hongdonald 兄想入簽又無信用,我指信用卡,可以聯絡我…
提提大家,明天截止報名,依家有幾多支簽?

我一支、阿聖二支,仲有請報數
also, 我一支
我對大家不起。 忘記了按時入簽…
咁入番未?
都問左,入唔到…