登記成會員
搜索
查看: 6432|回復: 24

今個禮拜出車 ~~

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

27/2星期二晚,路線來回青公,時間8:30奧運站,有好建議即管出聲

* egg_studio 可以 7:15 到屯門出發加操 !
8:30 奧運站? 有無兄弟會揸車?
小弟到時會拎住個貓屋仔… 點踩??
掛住係車頭
你有個裝貨架.安係上面咪得LAW..

seems i can't go with you guys tomorrow, I have a lot of things need to be finished... so have fun!
做野緊要 Willy 努力吧 ~~
I have evening course too, enjoy !
garfield 兄努力喔, 加油!
We will have China trip on coming Saturday & Sunday and will ride 100KM from 皇崗 to 大亞灣. You guys can join if feel interesting.
不如開 post 招人玩玩
我幫佢開POST啦. 因為我會JOIN!
我星期六要返工......join 唔到
終於完成青公,完成買RB的理由,青公比想像安全d(夜晚比較少車),以我的錶紀錄荃灣西鐵站至屯門三聖邨全長約28km,均速18km/h,極速49km/h,約45分鐘完成單程,途中有十數架RB,摺車及小輪亦見,報告完畢
You better to check you meter setting ! The total distance for 青公 is arround 16KM and it should be quite slow for a RB in only 18KM. My average speed is arround 23-25KM while using MTB.
cfoo你一個人踩?
同Alex兄踩
回覆 14# garfield

哈哈~~ 仲要計埋入咗屯門果part,漏講sorry
睇呢個會清楚d, 不過部手機GPS收得差, 踩到一半先收到!
部部機均速一定有出入,GPS應該最準。等下次有時間出車,用我隻polarGPS再度過
Polar GPS Cool