登記成會員
搜索
查看: 6515|回復: 14

16-5-2010 芝麻灣 Volvo AA XC MTB Series

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

雖然有排先到五月,但早 d 報名 $200, 比賽前兩星期 $250

地圖未有,唔知今次有冇得踩密林路呢? 據可靠消息,今次路線將會有番條密林路,咁大家可以抬車過河及玩 downhill 路了。

雖然無獎杯,但有獎金

HK$500 cash for Overall top individual male of 3 lap race.
HK$500 cash for Overall top individual women of 3 lap race.Trophies for top 3 in each individual category in 2 lap 30 km race

Certificates for all top 3 category winners.

Category prizes from SRAM, BELL, Flying Ball, ProGold Lubricants, HK Bike and RC Outfitters

希望有抽獎啦......
3個圈芝麻街,玩到咁激!!!
好想參加
報名...................影相啫!
簡直係越野單車馬拉松
請問你哋明天是否去練習?
應該係星期二,你睇吓 join 唔 join 到?

我以人肉探路機行咗一次呢條賽道, 好彩冇騎車去, 唔係而家都冇幾會出post

呢條路就好似d港女一樣, 好嘅時候非常舒服,沿途風景優美, 但惡起上黎真係唔易對付, 仲要條你全冇防範之下突然落斜再出現兩舊大石

以下係條路線, 遲d出埋d最佳拍攝位置俾有興趣當日去影相的朋友參考

回覆 8# alexphoto

你搵到條密林路喎。 Downhill 個位係咪好似好好玩呢?
條賽道最理想拍攝位置有兩個,第一個位係密林後出十郎車路條downhill位。第二個位係排枋轉右一直上,即是單車飛落斜位,因有級位及車速快,勁人車手會有時會做出飛jump動作。若有力再行上去,有落石位都可一試。
當日抽獎獎品

GPS BIKE MERCURY 100

另外 Willy 未比賽已經穩奪第三名了!! 恭喜恭喜!!

Men35-39 1 loop CMW May 16
Robot Doll Tsz Ting Wong
Monte XXXX Monte Wedl
Mike XXXX Mike Watson
勁呀…咁我報名係唔係有第4?
回覆 12# Homan

應該係~
仲有變數!
only 3 people in 35-39 group?