登記成會員
搜索
查看: 5650|回復: 10

好好玩架

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 1積分 +2 收起 理由
egg_studio + 2 給玩具版帶來新的詮釋

查看全部評分

有冇帖錯露点喎
訂返隻玩下先,有冇阿John同狗狗,要集齊家庭系列
c_Foo: 好似要成六萬蚊一條膠女,你快啲訂啦!
第一個個樣就衰咗 d ...... 除埋衫影多輯相啦~~玩具露點相應該唔駛放入風月區 (掛?) , 何況 GX-12 及 GX-08 都一樣冇着衫。
回覆 4# hawaiiandaily

我個女隻膠鴨都係十蚊雞,買大送細,噴水浮游功能齊全,呢隻Mary有咩睇頭賣成六皮野,膠人實在太值錢
嘩!好真喎,唔講我仲以為係真人, 事關有d拍友影的人像相都係咁嘅
嘩!好真喎,唔講我仲以為係真人, 事關有d拍友影的人像相都係咁嘅
alexphoto 發表於 25-3-2010 11:44 AM

呢句我笑左
日本研發既新一代公仔可以依照你指定既樣貌同身材製作,計番真係六七萬港紙一個。下年書展周秀娜唔好賣攬枕喇,賣呢個喇!一筆過賺夠上岸
日日插到冇停手......冇停手......總有秀娜既時候......有一手......有一手......
不相信未作犧牲竟先可擁有..只相信是靠雙手找到你肉球