登記成會員
搜索
查看: 9347|回復: 17

[圖片/文章] 美國新牌子相機袋 Click Elite

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

小弟剛取得美國新牌子相機袋 Click Elite 香港 Reseller。Click Elite設計針對野外活動,如行山遠足,越野單車等攝影師及一般攝影愛好者,可以在活動時更安全地保護攝影器材。個別型號更有水袋間隔(HYDRATION-READY),可給用家放置1至3 LITER水袋(須另購)以給戶外活動時補給充足水量,另外個別型號更設鋁架作相機架或燈架之用。如有興趣,請到http://www.clikelite.com/參觀。新推廣期內,自己友以街價九折。因為運貨須時, 有興趣請 PM 我.
咁你之前話起 online store?
Clik Elite Probody Sport camera + skiing biking pack black

有無現貨?
你係唔係講依隻http://www.clikelite.com/shop/probody-sport,咁你要黑色定灰綠色?
回復 4# willywong

係呀~ 呢隻係唔係最大size架啦?
定係「ESCAPE」大D?
果隻最大,黑定灰綠?我明天check有冇貨,and tell you how much.
回復 5# Homan

Homan, Escape 係大啲, 灰綠色有現貨, 另外Proboday Sport 兩隻色都有
回復 7# willywong

我想要灰綠~
回復 8# Homan

Proboday Sport or Escape?
Escape,我想要大袋~
回復 10# Homan

Pls check pm
回復 11# willywong

where and when can i get it?
tomorrow night@kln tong MTR around 7:00pm, r u ok?
回復 13# willywong

SORRY 之前睇唔到你呢個message...

有無得睇下個袋實物先扑搥架?
請問有冇這個 BodyLink Telephoto Pack
回復 15# lyveronica

呢隻要問問有冇返貨,之後再答你, thanks.
我要睇袋睇袋睇袋…
I have it now.