登記成會員
搜索
查看: 4991|回復: 14

5D2 官價$18,300

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

剛剛上Canon官網八卦,而家5D2減到$18,300啦!
又好似幾年前5D開始減價,個個都話5D2就出一樣…
但好似足足吹左5D2兩年先出呀...

各位想上FF的朋友,唔好等啦…
星際頂樓死角位報17,500有米真係買得過
買左了... 早買早享受,遲買平幾舊!!
買左了... 早買早享受,遲買平幾舊!!
sunnyslhf 發表於 3-3-2010 01:00 AM

即係買咗幾錢? $17,500嗎?
即係買咗幾錢? $17,500嗎?
c_Foo 發表於 3-3-2010 10:37 AM

小第要分期,所以去左boardway 買.. 18300..

永成都係 17500 不過沒野跟. 分期要加 4%, 而 boardway 都係跟D default 野.. 8GB CF, card reader, 保護貼, 過D野啦..
等你開箱文
好機, 有排玩

有冇買直倒同電, 個人覺得買多舊電對拍片有幫助.
回覆 3# sunnyslhf

恭喜榮升FF機主!
好機, 有排玩

有冇買直倒同電, 個人覺得買多舊電對拍片有幫助.
c_Foo 發表於 3-3-2010 11:38 PM

反正買多舊電,不如買埋直倒啦。
等你開箱文
egg_studio 發表於 3-3-2010 11:12 PM

開左啦。。不過好懶。只係影左幾張相...

再影左幾張相.. (40D過 d). 個view真係有D唔同.. 要搵機會去試機。。先可以寫開箱文了。。

評分

參與人數 2積分 +4 收起 理由
c_Foo + 2 好機, 流口水!
egg_studio + 2 支持消費 + FF

查看全部評分

FF + 定焦 = 完美既組合
FF + 定焦 = 完美既組合
c_Foo 發表於 4-3-2010 11:33 PM

係呀。。My shopping list is

100L
85 1.4 (not 1.2L la)
135L
456L
and....
14/2.8, 24.4, 35.4 & TS-E......
依家萬6有冇
一上FF, 買鏡就好易破產......