登記成會員
搜索
查看: 11549|回復: 23

如何正確地打飛機?"

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

小弟是個毒男,聽聞有一種最新既解悶方法.叫"打飛機",但坊間有不同既解說,如去香港國際機場機場維修區度拍打飛機機身,另一說法是單手/雙手緊握賓州,之後上下搖動(恕小弟無知,咩叫賓州,我聽聞美國的賓夕凡尼亞州州立大學的MBA課程好堅,但點樣用化雙手緊握整個賓夕凡尼亞州?),請有經驗之巴打解說!小弟誠心誠意想知道咩叫做"打飛機"的!
嘩,你唔怕又比人扣你分呀

打咗
派個 比你先…
文不對題!題目是「如何正確地打飛機」,即表明你已知道什麼是打飛機,只是不知道如何地打才是正統。但你在文中最後又講「小弟誠心誠意想知道咩叫做"打飛機"的!」,究竟你是否搞得清自己想問什麼呢?我都想知道你是如何成功考獲碩士學位?80後真係...................
文不對題!題目是「如何正確地打飛機」,即表明你已知道什麼是打飛機,只是不知道如何地打才是正統。但你在 ...
Kendall_One 發表於 26-2-2010 10:22 PM

KENDALL兄,我大把同學同我差唔多膠啊~另外,我係係11年會完成的~
所以依家 d 大學生搵工我地只 offer $6000
但 F5 畢業又有幾年工作經驗就可以叫價 $8500 (當然唔係一舊高溫膠)
所以依家 d 大學生搵工我地只 offer $6000
但 F5 畢業又有幾年工作經驗就可以叫價 $8500 (當然唔係一舊高溫 ...
egg_studio 發表於 27-2-2010 12:20 AM

巴打,我係番學校打PART TIME都唔止呢個數LA
仲有,開幾$唔係由你講,你老細決定!小弟都出去試過價,亦遠比你呢個數高的
我咪係老細囉...... 你唔知我做邊行?你尋晚先打比我問 SNA乜乜 幾多錢......

原來學校 d part time 可以反映到出面市場 d 薪酬㗎?唔怪得知咁多大學生同 80 後畢業後話搵唔到嘢做......

如果你出黎打過工,你就會知道人工唔係由老細決定,而係由市場決定。
出1000曰薪比你,踩單車送外賣,經紅隧,送過海
KENDALL兄,我大把同學同我差唔多膠啊~另外,我係係11年會完成的~
hongdonald 發表於 26-2-2010 11:02 PM

咪人膠你又膠至得架!成熟D喇!就算真係要膠,都要膠得有紋有路呀,前文對後語呀。
出1000曰薪比你,踩單車送外賣,經紅隧,送過海
loo9327 發表於 28-2-2010 12:46 AM

筍工喎!立刻去勞工處出Ad喇。相信有唔少人應徵。
小弟是個毒男,聽聞有一種最新既解悶方法.叫"打飛機",但坊間有不同既解說,如去香港國際機場機場維修區度拍打 ...
hongdonald 發表於 26-2-2010 04:16 PM

呢本書可能對你有啲啟發
呢本書可能對你有啲啟發
ahtam 發表於 28-2-2010 11:53 PM

二月十四後有所啟發先出呢本巨著
呢本巨著係軍區司令部編印嘅...可想而知我國當時還沒有軍妓
呢本巨著係軍區司令部編印嘅...可想而知我國當時還沒有軍妓
ahtam 發表於 1-3-2010 12:35 AM

閣下知唔知咩叫"突擊一番"先?
閣下知唔知咩叫"突擊一番"先?
hongdonald 發表於 1-3-2010 08:48 AM

「突襲一番」會唔會係日文?我唔知道。但係果時打日本仔既年代,中國人講O架文,九成係漢奸,唔駛打飛機勒,肯定被人圍吉後花園
有埋示範…
有埋示範…
Homan 發表於 1-3-2010 10:50 AM

中東佬都懂打飛機, 利害
「突襲一番」會唔會係日文?我唔知道。但係果時打日本仔既年代,中國人講O架文,九成係漢奸,唔駛打飛機 ...
Kendall_One 發表於 1-3-2010 10:43 AM

"突擊一番"係日語漢字,嚴格來講係岡本OK第一代..
     話說d 日軍見到d中國女子正豆,就會諗中出
   因為佢地唔想負責任,所以諗左呢隻叫"突擊一番"既安全措施,至於安唔安全就真係唔清楚,不過佢  地會洗完掠干之後再用,好環保的!我都係睇書睇番來..