登記成會員
搜索
查看: 4391|回復: 14

多多指教!

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

我係新人,路過此地,多多指教!
影下相,遊車河,放下狗。
祝大家虎年快樂、如虎添翼、虎虎生威、虎背熊腰...
咦~~ 睇嚟大家"嗅味"相投, 咁就多多上嚟吹下水, 參加我地既活動喇
C FOO做咩唔出招牌ICON 歡迎新人

歡迎歡迎
歡迎歡迎

你係遊汽車車河定單車車河呢?
私家車一架、有部50d、24105、50.4,影下啲仔女(狗仔)、
無單車啊(睇下你地啲靚車先,可能買返架..多數大陸野我無要求,唔好毒我)
我都有私家車,都會參加下 d morning drive

你住屯門又有私家車當然最好買架 MT bike 玩啦。
MTB 好好玩架! 上次入村踩off road好好玩,搞到我cheap cheap地都想入架MTB
BTW, 歡迎歡迎
新人入我地呢個大毒室…
Hi,Edmond
Welcome to the 膠 world
新人就費事出個嚇親人, 我都係屯門友, 屯門好凍喔
香港其實邊個地方最暖
我覺得tst近海邊都係好q凍..
c_Foo 我係黃金三聖果邊
同意hongdonald 近海邊真係好q凍,琴日開咗暖爐個廳都係得14度.....
黃金三聖果邊好環境喔, 涷都值既
hi edmond0413, welcome
我以前住係翠峰小築,都係十分一個屯門人
踩單車有益好玩
c_Foo 我係黃金三聖果邊
同意hongdonald 近海邊真係好q凍,琴日開咗暖爐個廳都係得14度..... ...
edmond0413 發表於 19-2-2010 04:26 PM

我同你屋企相隔一條街咁大把,多多指教。