登記成會員
搜索
查看: 6971|回復: 11

星期六賽事--27 Feb 2010 大欖環塘 (有相睇~~)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

**相片響下面**

新消息:頭 100 名報名車手可獲贈價值 $160 之 Bell 單車手套一對。

經過上次 (7/2) 芝麻灣 warn up 賽後,2010 年度賽事展開。第一站係適合新手老手參加嘅大欖水塘繞圈(環塘) ,分一圈 (15km) 及兩圈 (30km)

大欖環塘路線介紹請看「單車世界」版。

注意:今次係星期六,不是星期日!

上次 (7/2) 芝麻灣賽後有人媽媽聲投訴冇獎杯,今趟於兩圈 (30km) 每組別頭三位都有獎杯。

24 Feb 2010 前報名 $200, 之後 $300

運輸:
比賽當日早上 7:45 am 於中環天星碼頭 7 號碼頭開早出,唯須報名時註明(名額 50 位)12:30 pm 回程。

有問題可在此討論,或到 AAE 官方網頁 http://www.actionasiaevents.com
我終於有機會來影相啦, 請問集合時間及地點?
賽事 8:00 am check-in, 9:00 am 開始,不過星期六我要返工,所以你最好約 Willy, 而且佢可以講你知邊個位影相好。

Willy會落埸嗎? 如果我去影相可否去中環7號碼頭搭順風車?
中環要比賽加預先留位,你去就過黎奧海城join我大約7點一齊開車走
good! see u tomorrow morning. would u like to have breakfast with me near u'r place?
今朝同車手 Willy 去試路,亦遇到另外三位車手。路面情況優良,可能因為之前落過少少雨, d 沙+泥實咗好多,95% 路可踩晒。 今日共用咗個半鐘踩咗一圈,已計埋休息、遊樂、傾計及整車時間。預計正式比賽應可於 50 mins 一圈。 不過今日氣溫奇高,比賽時點都要帶樽水。 GPS 紀錄:

我附近有大家獲之外,就冇咩吟早開。經我琴日冇咩食早餐去練及後死狗,明早一定要飽去!
唔好意思,要大家苦等! 終於出相啦! 請大家欣賞下Willy的英姿(最後三張)
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

其餘請到以下綱頁
http://www.fotop.net/AlexPhoto/100227mtb
玩咩?一張都睇唔到!
sorry, 未開條link, 而家得啦
但炒車果張冇嘅?

我改咗個 title, 置頂一個星期啦...... 另外將呢個 post 加條 shortcut 去作品區