登記成會員
搜索
查看: 6753|回復: 14

等緊SB900 開箱文…

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

沖定咖啡等REPORT~~
呢排大出血, 要忙於四出搵人吸番d血,所以唔得閒寫開箱文, 今次多謝c_foo借出高科技超高清攝錄機來拍攝開箱片, 遲d仲有無線飛燈測試, 敬請留意,萬勿錯過。

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xaKqzxaPDJE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xaKqzxaPDJE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

評分

參與人數 1積分 +2 收起 理由
egg_studio + 2 支持吸毒

查看全部評分

攪乜鬼? 我已經tick咗Html碼及源碼啦, 點解又係咁嘅?
攪乜鬼? 我已經tick咗Html碼及源碼啦, 點解又係咁嘅?
alexphoto 發表於 2-2-2010 11:10 AM

我又搞得掂啵… 個embed...
恭喜有新野玩
恭喜有新野玩
willywong 發表於 2010-2-2 17:32

邊夠你咁多好嘢玩 話時話, 係照相館見到有兩部9成新的D3行機, 買25k, 你覺得買唔買得過, 巿面上係咪已經冇得買D3? 你覺得D3s值得買嗎?
市面上D3已決貨,若果要買返D3都係留意下二手網,除價錢外,仲可以知道shutter張數.
至於D3s因為個價仲係高企,除左有movie, iso好D(12,xxx iso 都唔會用到), 有1.2x crop外,相對指在影相層面, 同D3沒有太大分別
學阿 Lam 首歌 "人終歸總要死一次"

D3 離你不遠, 阿門
踏入攝影門,係要死好多次
拿… 如果ALEXPHOTO 要去「做個真的漢子」的話,我地吹雞一齊出去撐佢,之後大家一齊又食一餐!!
"做個真的漢子"
拿… 如果ALEXPHOTO 要去「做個真的漢子」的話,我地吹雞一齊出去撐佢,之後大家一齊又食一餐!! ...
Homan 發表於 2010-2-7 00:15

"吹雞"? 咁去照相館啦, 咁大班人去踩埸, 錢都唔冼俾
錢都唔冼俾, 更可享受到皇家飯既味道
回覆 13# c_Foo

仲「皇家」飯? 回歸左十幾年啦!
你呢D港英餘孽…
咁你聽過"共產飯" "特區飯"? 有既我會用! 講到咁愛黨愛國, 唔好用英國野, 即刻將全部 Canon "日本仔野"放哂落垃圾桶