登記成會員
搜索
查看: 13454|回復: 13

[已售] 家用室內划艇機 (Rowing Machine)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

牌子:Infiniti fitness system
地區:何文田
價錢:$500
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
好機 Push 呢句話真係好用 ~~
Sounds good.
Lack of money+no room to store
我有興趣!賣咗未
PM 覆我
Homan 醒下啦, 有人幫襯呀
咪嘈佢!等佢訓醒先啦!我又唔係急成咁。
主要係過咗年,想減下個熊腰傘
未賣!
我已經PM你我聯絡電話~~
Edmond 兄有機會可以同呢度既巴打行下山修身呢
小弟親身做白老鼠!行左山5個月後(09年六月~09年11月)
體重由85kg>72kg (小弟179cm高)
11月之後少左行山,回升到74kg
- 磅之後,感覺成個人更有活力~
我有行山不過09年停咗...(病)
小弟都係179cm高
體重由75kg>85kg
+ 磅之後,感覺成個人好鬼遲頓~
called Homan , Thk!
just sent sms to you~ thanks!
Dear Sir,

I have interest for your 划艇機, please call 81119967 to discuss.

Regards
Eric
已成交!昨晚已在家努力中!
謝謝!Homan!
別客氣! 練前POST張相出來,兩三個月後又POST多張,睇下你的成績!

TO: Eric,哎呀,已經賣了,SORRY~~