登記成會員
搜索
查看: 4349|回復: 9

賭一賭:蘋果平板電腦賣幾錢?

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

蘋果出平板電腦呢單野已經吹咗一兩年,開頭出 iPod Touch 時已經吹緊「下一代 iPod Touch」會係 8" or 10",點知 iPod Touch 都出到第三代......

假如呢單野係真,雖然 spec 未出 (蘋果咁多年黎從來唔會流傳未出嘅產品嘅 spec, 除咗當年話 Mac 機會轉用 Intel , 所以 Mac 機嘅 spec 會係 Intel) ,大家估下(如果出的話)會賣幾錢?

細細地賭控球指數 10, 我估 US$1599

Ref. 文到章:

華爾街日報:蘋果平板電腦3月出貨

正在眾人屏息關注蘋果公司何時宣布推出平板電腦時,華爾街日報(WSJ)報導,這款具10吋或11吋觸控螢幕的新產品將在3月間開始出貨。

消息來源並指出,蘋果的平版電腦至少還有兩個最後的細節尚未敲定,可能是因為蘋果公司還在斟酌中,或打算推出兩款定價不同的機型。

蘋果的平板電腦引起各種臆測,但細節尚未獲得證實。業界觀察家預期蘋果公司將在1月下旬(據AllThingsD的說法是在1月27日)宣布一款平板狀的電腦,可當作觸控式電子書閱讀器和影像顯示器使用,並具無線上網功能,售價約1,000美元。
我就估會最平去到$899
之後另一spec高級的去到$1099
(以USD計)
over 900 USD
10邊度好玩ga,玩夠300吧
回覆 3# hongdonald

你識唔識輸賭架?有得 bid "over 900"?? 我買 "over US$1" 就一定贏啦。
不如咁啦!
我做莊家!

我估入門定價係$899
大家可以下注:
1) 入門定價比$899高;(1:1)
2) 入門定價比$899低;(1:1)
3) 入門定價正正就係$899。(1:2)

這個post以後先計!
落par 50控球指數!!
50 分買 (1)
開咗個投票 post ,落注請移玉步

http://photomarket.hk/viewthread.php?tid=1964&extra=
封盤!

【明報專訊】蘋果宣布將於下周三在美國三藩市舉行產品發布會,稱會有「最新發明」展出,美國霍士電視台表示,已「肯定」萬眾期待的蘋果觸控式平板電腦(Tablet)將於當日面世,預料售價在7800港元以下。《華爾街日報》披露,蘋果將藉著平板電腦伙拍出版商,全力進軍電子書市場,推動數碼書刊閱讀革命!
咁快封?呢d消息一向信唔過㗎~~ 乜冇走地盤㗎?