登記成會員
搜索
查看: 8360|回復: 15

石澳婚紗女像拍攝 @ 2009-12-20

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

更多關於「石澳婚紗女像拍攝 @ 2009-12-20」的作品,歡迎大家瀏覽下列的網頁.....
http://www.fotop.net/laipeter93/laipeter93986
http://www.fotop.net/laipeter93/laipeter93988
http://www.fotop.net/laipeter93/laipeter93989

評分

參與人數 1積分 +2 收起 理由
egg_studio + 2 支持發相

查看全部評分

多謝peter兄一直支持及出相!
而且真係越影越有水準!

可能係影會function,訓草地果張如果搵塊唔係一撻一撻就仲正!
多謝peter兄一直支持及出相!
而且真係越影越有水準!

可能係影會function,訓草地果張如果搵塊唔係一撻一 ...
Homan 發表於 4-1-2010 12:28 PM

身為足球員 係唔同 D , 一見草地就特別留意 .... 小弟 第一眼見到果張禿頭草皮,第一時間望下自己腳板底 D 釘有冇蝕到 , 開頭我都想回應關於草地既不良情況 , 不過比你早左一步 ~ ; 相片 拍攝技巧 同 人物 都唔錯 ... 值得加分 ~
D 相 好靚呀...
D 相 好靚呀...
港女234 發表於 6-1-2010 01:35 AM

係呀. 呢位正牌Peter兄好早已經响度post相架啦…
佢d相越來越靚呢!
我想問... 係石澳邊到影呢? 石澳後灘??
我好喜歡d顏色... sharp得黎又soft!
我想問... 係石澳邊到影呢? 石澳後灘??
我好喜歡d顏色... sharp得黎又soft!
港女234 發表於 2010-1-6 02:42 PM

無錯....地點正是石澳後灘!!
Peter 兄善用光圈之餘仍保留前、中、後景層次,不似時下低手只懂有咁大光圈開到咁大。
好相, 真係人靚景靚相靚
Peter 兄善用光圈之餘仍保留前、中、後景層次,不似時下低手只懂有咁大光圈開到咁大。 ...
egg_studio 發表於 2010-1-7 05:48 PM

每位攝影人都有不同的拍攝手法,總之一句講晒 :「各花入各眼!!」
回覆 4# 港女234
港女234你都好靚呀
下次阿234做model啦
下次阿234做model啦
egg_studio 發表於 8-1-2010 08:41 PM

good idea!! go go go
我覺得出黎既效果好, 就好good!
very good.  thanks for sharing

多謝大家的欣賞!!!