登記成會員
搜索
查看: 16328|回復: 16

5D2 到貨

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

西安的同志已到手5D2
http://forum.xitek.com/showthrea ... 08&pagenumber=8
順帶一提18,000人民幣入手
呀HoHo ~~ 係時候入手喇 !!!
18000人民幣? 港幣都要20,000呢!
港幣要20,800, 可分24期供!
嘩... 第二、三水先諗啦
依家出面全部都係KIT SET, 想搵部都幾難, 不過放心第二、三水相信會好快有貨
18000人民幣係指body only,係咪?官方已經公佈左個香港行貨價呢咩?
行貨港幣 $20,800, 睇過測試 iso 6400 係絕對可用, 同 5D ISO起碼高兩級。
詳情睇友版測試 >> http://www.dchome.net/viewthread ... &extra=page%3D1
個人估計大約農曆新年後有機會跌價,
港幣18000左右就有交易吧~ ~

不過都要睇下情況~ 而家連影相都少左好多…
原帖由 Homan 於 2008-11-27 18:51 發表

我仲衰,一個月先影得果一次咁大把,平時放工成8點,放假又走去教水。不過咁既時勢,應該興幸自己仲好忙....
原帖由 Homan 於 2008-11-27 18:51 發表

情況好似50D咁,唔夠兩個星期就開始跌價
原帖由 Kendall_One 於 2008-12-1 13:30 發表

我仲衰,一個月先影得果一次咁大把,平時放工成8點,放假又走去教水。不過咁既時勢,應該興幸自己仲好忙....

講開又講,有冇興趣揹埋影相野行下山?好似之前練毅行咁,係就係辛苦,但係一來唔浪費左d器材、二來又可以練下山…

我毅行後條腰即刻fit左,但係唔夠3個星期又打回原形啦!
原帖由 Homan 於 2008-12-1 14:37 發表

講開又講,有冇興趣揹埋影相野行下山?好似之前練毅行咁,係就係辛苦,但係一來唔浪費左d器材、二來又可以練下山…

我毅行後條腰即刻fit左,但係唔夠3個星期又打回原形啦! ...

同一命運... 自毅行後,SIT-UP都未做過一下......
行山影相睇怕要過左聖誕先有得諗,十二月太忙..
原帖由 Kendall_One 於 2008-12-3 13:19 發表

同一命運... 自毅行後,SIT-UP都未做過一下......
行山影相睇怕要過左聖誕先有得諗,十二月太忙..

係呀? 忙都唔係唔好…
係呢…我考慮緊join california (哈哈… 我都有今日… )
星期五出來再傾下比賽、行山及影相啦!
原帖由 Homan 於 2008-12-3 15:58 發表

係呀? 忙都唔係唔好…
係呢…我考慮緊join california (哈哈… 我都有今日… )
星期五出來再傾下比賽、行山及影相啦!

做乜要join 加記?ymca近近地唔好咩?
原帖由 Kendall_One 於 2008-12-12 15:57 發表

做乜要join 加記?ymca近近地唔好咩?

連唯一一個bench press都收起左~ 只有50lb 啞鈴一對...
雖然都夠我用,但實在太少野用啦!而且都要$300一個月
50磅邊夠你用呀?你用黎練二頭就差唔多..