登記成會員
搜索
查看: 7584|回復: 21

考順仔!15歲少年喜o靚模Lavina 半裸月曆送老竇 (圖)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

15歲少年喜o靚模Lavina 半裸月曆送老竇 (圖)

http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20091225/00176_010.html

唔知個老竇收咗之後有咩反應呢?

相關影片
Lavina、Rainbow 噴血全裸月曆曝光

楊同學表示,會把月曆送給父親,認為是「一番心意」。

呢d先叫叻仔嗎?送金筆/tie/briefcase都送到悶la!
正呀. 我第時有個咁嘅仔就真係老懷安慰!
佢可能借老豆過橋,其實佢老豆鍾意李華月
邊個叫李華月啊
假如我老豆掉番轉買比我就好了
你問你老豆咪知邊個係李華月 law

或者問 C_Foo, 因為佢 office 樓下個書報攤仲有李華月寫真集賣
果日去GAME SHOW.....佢個位人都唔多個......

D貨都無人買.....
Homan 發表於 28-12-2009 04:07 PM

好大可能係你個女將佢個寫真大作送俾你。
好大可能係你個女將佢個寫真大作送俾你。
Kendall_One 發表於 28-12-2009 05:03 PM

咁就真係老懷安慰LAW
記得連埋親筆簽名孝敬下世叔伯喔
邊個叫李華月啊
假如我老豆掉番轉買比我就好了
hongdonald 發表於 28-12-2009 04:16 PM

李華月都唔識?! 衰仔叫你讀多d書喇,讀多兩本"紅蕃茄""老爺車"啦
咁李添勝識唔識呀
老爺車年代,李華月應該未出道...... (連黃秋生都未出道)
老爺車年代,李華月應該未出道...... (連黃秋生都未出道)
egg_studio 發表於 28-12-2009 08:07 PM

冇錯....老爺車 仲比 紅蕃茄,老虎蟹 ... 甚至 雄風 早呢 ....
仲有 香港97 呢 ....
Homan 發表於 28-12-2009 04:07 PM

送套票連來回船飛先夠叻仔. ...... 你點教仔架. ...
香港97我記得我未搬屋時老豆床下到有幾本,嚴格來講係我既啟蒙之書
仲記得等屋企人出哂街先係同一個位拎出來睇既感覺真係正
送套票連來回船飛先夠叻仔. ...... 你點教仔架. ...
wongfai 發表於 29-12-2009 12:11 AM

去長洲來回船飛住東提別墅, 我有一套......醒你既
哩篇係鹹書討論post?!

我覺得佢個仔送個咁嘎挂曆俾老豆其實係想同老豆共賞喈,大家一齊欣賞有癮D啊嘛~
去長洲來回船飛住東提別墅, 我有一套......醒你既
c_Foo 發表於 29-12-2009 10:53 AM

要包埋隧道費先係叻仔 ....
哩篇係鹹書討論post?!

我覺得佢個仔送個咁嘎挂曆俾老豆其實係想同老豆共賞喈,大家一齊欣賞有 ...
Little^_^小小 發表於 29-12-2009 11:25 AM

小學時期就話三五個同學仔圍埋分享屋企人疏忽大意冇放響兒童唔能夠接觸既地方既書籍 , 又或者中學時期夾錢買一本輪住睇 .... 睇下邊個唔好彩其中幾頁痴埋左遮 ... 咁大個人仲要分享 ???
佢買個咁既月曆返屋企一定激死佢老豆啦 ... $68.- 一個咁既月曆,火麒麟 都應該買到幾本啦 ....
要包埋隧道費先係叻仔 ....
wongfai 發表於 29-12-2009 05:41 PM

隧道費? 紅隧定西隧先
小學時期就話三五個同學仔圍埋分享屋企人疏忽大意冇放響兒童唔能夠接觸既地方既書籍 , 又或者中學時期夾 ...
wongfai 發表於 29-12-2009 05:52 PM

超! 火麒麟送月曆咩,月曆咁高尚既野唔係可以用金錢嚟衡量,月曆可以寫低重要野得閒時睇返,寫落本咸書度得閒時環境因素唔許可,認真"幣+火",果陣時真係急急都冇咁急