登記成會員
搜索
查看: 11051|回復: 25

2010年1月9日 relax camp

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

本人和好友Dave希望於1月9日(星期六)搞次camp。
時間應該是星期六下午2點左右出發,星期日一早10點左右回來。
地點未定!

大家有無人有興趣? 歡迎帶朋友出席! (如有經驗較少的行友,將會挑選比較輕鬆的路線)
聽洛唔錯wor,想問下入到去有咩做ga 玩泥沙
Dave兄係唔係即係上次一齊飲酒食芝士個位哥哥仔啊

回覆 3# 的帖子

去到set下營,吹下水,休息下,就會入黑,咁就開始煮野食。
之後好快就眼訓,早點訓早點起身影日出!
聽落無聊得很喔 ~~

回覆 5# 的帖子

但係次次去都唔覺… 起碼我好enjoy去camp時果種與世隔絕的寧靜…
我想野外露出/中出啊

回覆 7# hongdonald

你膠水上腦啊…
好有性趣,不過我咩露營用品都冇

最高領導,這是真心膠!

真●心●膠

相對於假膠而言,真心膠是指一些真真正正發自內心的膠人,並不是如假膠一般是故意造作出來引人注意或上位。他們一些行為被視為硬膠但並非為了引人注意甚至取得每月之星之「榮譽」,有些真心膠在被提點後更死撐從來沒有認為自己衰過或認為本人始料不及。

http://evchk.wikia.com/wiki/%E7%A1%AC%E8%86%A0
咁.即.係.有.無.人.去!
既然有真心膠, 咁請問大力膠...馬路膠...AA膠...地板膠...雲石膠又係乜
咁.即.係.有.無.人.去!
Homan 發表於 16-12-2009 11:01 AM

i want to join but dunno if im free at that time.. still need to work half day *_*
what about iris?
iris? 你問比我地問仲清楚啦…
港女!你看到嘛?
Anita,your avatar looks so cool~
Well,I would like to join this event.
我ok, but where?
近近地我帶埋個囡囡出黎見下世叔伯
邊個係世叔伯啊 cfoo
去邊未諗呀. 睇下有咩人去先啦!
就油麻地天橋底la,風味十足啊