登記成會員
搜索
查看: 8927|回復: 21

邊走邊拍 - 香港國家地質公園印塘地貌行 (12月6日星期日)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

第一次用 S90 既外影, 先 Post 兩張全景相先..

本來一早pack好嘢,點知半夜肚作怪,尋日痾咗六,七次, 希望下次能同行。第二張相中睇到左邊的山頭經去年一埸山火後,己開始長出青蔥的嫩芽, 雖然總算有了生機,但仲需要漫長的日子先可以回復原來面貌, 希望大家愛惜大自然,小心山火。
我都係咁話,希望下次有機會同遊!

昨晚比人係咁"對"酒(段估有10杯紅酒!3杯白蘭地!),今日仲係溫溫鄧鄧!李生,7D就冇買到,但就係市集買左兩條耐克牌長褲訓教之用!

大陸買7D, 認真夠牛B喔 !!!

家吓興買國產貨? 仲要有大大隻 Made in China 方為堅料
ei... 幾時會睇到其他相呢?
咁就要問下「電影少女」啦…
ei.... 你部機都影左唔少相喎~~~
~阿 234 姐姐你張頭像好靚喎
回覆 7# 港女234

係? 好好好… 今晚即POST!
哈哈... 我係234 姐姐... =.= ?
張相多得個friend部機靚同影得好~~~真人差好多呀! anyway, thanks!!
出相先…

IMG_0001.jpg IMG_0002.jpg IMG_0003.jpg

IMG_0005.jpg ... 咁似 Astro Boy 嘅?
D 相我用「microsoft picture manager」來resized, 效果麻麻…
咦,Hawaiiandaily 有知音了,你地兩位影風景相時條地平線都係斜喎。
阿sunny 個個po屎好有型啊~
回覆 11# Homan

哈哈... 出左相? 我睇唔到既.... sofeware問題?

評分

參與人數 1積分 +40 收起 理由
Homan + 40 比你睇相嘅… 仲差3分自己搞掂… ...

查看全部評分

回覆 15# 港女234

妳得7分..睇鬼睇馬咩..!!..不停灌水啦
sunnyslhf, 電影少女、234姐姐,我想要你地當日活動果張單張 / 簡介,你地可唔可以 send 比我? Thanks
oh.. 使左o靚模...
sunnyslhf, 電影少女、234姐姐,我想要你地當日活動果張單張 / 簡介,你地可唔可以 send 比我? Thanks ...
egg_studio 發表於 19-12-2009 12:46 AM

要揾揾先
嘩..... 好難儲分~~~~