登記成會員
搜索
查看: 4063|回復: 6

數碼通都會發售 iPhone 3G/3GS

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

香港 iPhone 只有 3 獨家村的情況將有變遷。據 engadget 報道,香港數碼通宣佈已與蘋果公司達成協議,將於數月之內發售 iPhone 3G 及 iPhone 3GS 。有競爭才有進步,消費者才有得益。屆時數碼通將會 iPhone 及 Android 兩平台通殺。source: http://www.macgrass.com/permalink/2649
希望早 d 有價錢...... 否則遲 d d 人就會諗:不如等 iPhone 3GS 64GB 出先買

回覆 2# 的帖子

我對3的服務都有少少微言,加上聽講SMARTONE好似不錯,所以會嚴重考慮!
我淨係見身邊 d 人用都覺得有微言,好彩自己冇用.....

想起當日響 6-9 排隊輪 iPhone 的情景,排頭位揸住部 iPhone 傻笑果個傻仔依家唔知轉咗台未呢?
我估佢轉左… 用HTC Hero......
其實真正buinessman係唔係會用blackberry?

回覆 6# 的帖子

乜野叫 "真正 businessman"?? 我成日要用 email 處理我公司 d order, 咁算唔算?? 以前我都用過舊款果 d BB,但呢一兩年果 d model 就冇用過 lu