登記成會員
搜索
樓主: alexphoto

毅行籌款報數

房租除8啦! POWER GEL... 我相信大家都無計實數,不如除8啦都!
如果ALEX未食過,我31/12比兩三包你食啦!
為公平起見,我已把網上的捐款歸返當事人名下,如有錯漏請盡快提出更正, 另外,如捐款人欲領回收據,請把該捐款人的姓名或機構名稱pm給我(請注名隊員編號)
回覆 19# Homan
my fd lai ka

房租應該除8人
power gel就其實B team得我同周欣買,A team就唔知點分, 如果大家除...我無所謂
回覆 21# Homan

咪傻啦, 嗰晚咁多好嘢食,邊仲食得落呀, 你鍾意留番你做甜品啦,唔洗客氣!
由於$300 是屬於Kendall, 所以籌款update如下:

DASH 22 #0901

Homan: $3300
Kay: $1980 (其中$300 網上)
Kendall: $1000
Patrick: $1700

共籌得:$7980 (有$1480 可以"調配")
  • Willy,請問周欣買嗰20包 power gel 是否已包括你嗰10包, 如否,請問你買咗幾錢?
  • Team 0602 仲有冇捐款?
  • 仲有冇隊員買過嘢或出過錢?
  • 之前仲有$1,000報名費未收,所以每人需再加$250
  • 如沒有修正,待我計算後將以pm通如大家。
我有張 Team B 百佳食物單 $354, 另外20包 Powergel 同房租我會比 Willy.
報告:
egg_studio的$1000 cheque 已經寄往樂施會,另外$680 cash 將會撥落#0602。

Patrick,你的款項想去邊就去邊啦~~ 而家兩邊都夠數啦!