登記成會員
搜索
查看: 5918|回復: 10

大家把Apple的Logo貼紙貼在哪裡?

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

買了Apple的都會有一兩張貼紙吧?

我的不太捨得貼,之前買ipod的一張貼了在當年的那部NEC notebook,蓋著NEC logo......
我一張貼咗響玻璃窗,另一張響舊果架單車上
買ipod果兩張大白色Apple Logo貼紙貼左響舊asus/fujitsu notebook上 mini個張未貼 另外本人的Thinkpad電腦貼有P!!! 貼紙!
買了Apple的都會有一兩張貼紙吧?我的不太捨得貼,之前買ipod的一張貼了在當年的那部NEC notebook,蓋著NEC ...
Homan 發表於 25-11-2009 02:02 AM

無聊 ~
買ipod果兩張大白色Apple Logo貼紙貼左響舊asus/fujitsu notebook上
mini個張未貼
另外本人的Thinkpad電腦 ...
hongdonald 發表於 25-11-2009 09:11 AM

無聊 ~
一張都未貼過
wongfai 你欠咗 egg_studio 一 d 野
我一張貼咗響玻璃窗,另一張響舊果架單車上
egg_studio 發表於 25-11-2009 02:11 AM

無X聊 ~
而家我仲有兩張... 諗緊貼在哪...
無x聊 !!
多數都冇貼