登記成會員
搜索
查看: 9094|回復: 20

X-mini II 旦旦喇叭開箱 ~~

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

雖然早前替 NB 買咗個外置喇叭, 雅蘭仕喇叭好滿意, 但因近日行山操練須要一只迷你喇叭, 功能要體積細音量要勁播放時間要長, 其實係敗家心癮起, 經過一番網上及各大電腦商場尋訪下, 終於搵到一隻滿意的喇叭附合上面三個願望, 簡直勁過出奇旦喔 ~~
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
$299 @ HMV?
300蚊咁細細隻都幾貴下
原帖由 hongdonald 於 2-11-2009 15:58 發表
300蚊咁細細隻都幾貴下

呢次真係試過先講, 翻版貸 $99 都有隻, 問題係播放時間只得4-5小時, 而呢隻 X-mini II 盒上列明12小時以上, 台灣用家報稱隨身播用盡電隻 X-mini 仍然活力十足, 另外設計包裝音質手感乜都好些少, 值唔值都係果句 "試過先講", 但剛剛開嚟試聽下感覺認真牛B, 細細粒大大聲, 低音夠厚夠彈, 播放時隻旦旦彈下彈下, 好可愛喔 ~~

終極測試將於操山進行, 實力牛B與否到時自有分撓 !
時隻旦旦彈下彈下, 好可愛喔 ... 咁似D日本av對白...
原帖由 Homan 於 2-11-2009 17:13 發表
時隻旦旦彈下彈下, 好可愛喔 ... 咁似D日本av對白...

可惜唔清楚隻旦旦既防水指數, 否則第一時間就將隻旦旦塞入你個口, 益你做第一位測試男

Oooooo......Test MAN...... PE..TER !!!
cool, want to have one too
只可用叉電??
係,只用內置叉電,細少的體積有十足的音量及長時間的播放完全收貨,一句講哂戶外隨身聴之寶,單車用家必備恩物!
單車......??? C_Foo 兄呈初級中毒迹像...... 似乎要搞次屯門單車遊,仲要響你樓下。

原帖由 c_Foo 於 2-11-2009 23:56 發表
係,只用內置叉電,細少的體積有十足的音量及長時間的播放完全收貨,一句講哂戶外隨身聴之寶,單車用家必備恩物!
cfoo,搵日約埋Peter上深圳望望吧,毒下毒下,攪到我都有性趣入手一部啊
原帖由 egg_studio 於 3-11-2009 00:39 發表
單車......??? C_Foo 兄呈初級中毒迹像...... 似乎要搞次屯門單車遊,仲要響你樓下。

咁都有位比你入, 利害 !
原帖由 hongdonald 於 3-11-2009 10:49 發表
cfoo,搵日約埋Peter上深圳望望吧,毒下毒下,攪到我都有性趣入手一部啊

一考慮到我屋企及家人, 暫時我對單車冇乜性趣
c_Foo, 除咗HMV,知唔知邊度都有得賣?
灣仔298電腦商場有幾間全部賣$299, 旺角星際有間賣$269不過唔知堅定流? 另外旺角電腦商場有間賣 Apple 野既有賣不過要$330.
的的骰骰又幾過癮。如果可以义乾電兩用就仲正。
乾電就冇可能咁細
經毅行測試,iPod nano 音量全開,X-mini 音量約開1/2,7小時不停播放仍有充足電源,相信官方顯示的12小時播放十分可靠
淨係開左7粒鐘?
1~4段未有使用