登記成會員
搜索
查看: 4472|回復: 9

M$倒數party..

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

是咁的,話說上星期日一僚友on居居就上左去金鐘23/f既m$ office,無敵大海景真牛b啊

講者係一條叫Ivan Lau既友仔,聽都未聽過,在場99%都係一班好冇禮貌既毒男!特別係坐我前面個個細佬,佢每5~6秒會抽根,無lala好q興奮咁,令我好不安!

呢個阿叔抽中左隻mouse..

就係呢個細佬,真係令人好X不安!

試玩muiti touch!

玩完有糖食!

無影手啊

有少少refreshment提供

場地都算大...

Thinkpad啊..

tablet真不錯

講者比毒男包圍!

走焦朱古力!

圖右,全場極少數既女性!

抽中+拎番來既碟..

RC.係3月1 日前係同正式賣街版冇分別!

我不要做毒男啊!!!!!!
原帖由 hongdonald 於 20-10-2009 23:18 發表 ...就係呢個細佬,真係令人好X不安! ...

風水區/海洋區外,粗口禁絕!

原帖由 Homan 於 20-10-2009 23:34 發表 風水區/海洋區外,粗口禁絕!

巴打唔係想-我分掛 型仔版主網開一面啊

話時話,李兄對Windows 7 Utilmate版有冇興趣?我已check過你部機可以用64bit+samsung official website有64 bit driver

可放心使用!我只係賣開蕉價(買香蕉送win 7),扣除一餐飯咁既msdn 開支後,全數會捐比oxfam!

評分

參與人數 1積分 +10 收起 理由
Homan + 10 有WIN7有分加…

查看全部評分

回復 3# 的帖子

YES. DONE DEAL!!!! i will give u banana...

原帖由 Homan 於 21-10-2009 12:22 發表 YES. DONE DEAL!!!! i will give u banana...

係你比$我,買我隻香蕉,隨香蕉附送msdn/technet 版win7(content同賣街版一樣),只不過msdn/technet版係NFS的.但佢冇話唔可以bundle with other items

留意,win 7 utilmate版原價係25xx

而msdn 版既成本係18xx 10個account

扣除shipping後(大約係去意粉屋食一個set lunch)既價錢,會全數捐比oxfam.你的x120安上4gb ram 後,就可以完全感受win 7帶比你既快感啊(當然,安上ssd會令access time更短,開ps cs4/dpp呢類sw 小兒科!)

回復 5# 的帖子

總之我一條數比你就搞掂?($180 around)
記得預一個 license 比我個 Bootcamp

睇 d 相,見個個人都死下死下,完全冇 party 及期待嘅氣氛
緊係啦, 現埸缺少咗毒男恩物------promotion girl 嘛

原帖由 Homan 於 21-10-2009 14:43 發表 總之我一條數比你就搞掂?($180 around)

睇你想捐幾多比oxfam,我只收50蚊一條key for shipping 成本

其他都係捐比OXFAM!

原帖由 alexphoto 於 21-10-2009 16:22 發表 緊係啦, 現埸缺少咗毒男恩物------promotion girl

中POINT啊!在場200人內,我印象中記得有198 碌棍