登記成會員
搜索
樓主: Homan

密集式訓練2009 (留意第一版的UPDATED!!)

行完會有一兩個鐘比我番屋企換3番學番工嗎?
Hongdonald: 9:30可以開始嘅,你唔怕一個人行的話… 仲有,想有一兩粒鐘沖涼換衫返學,好易啫,行快D囉!

EGG: 咁晏先得?咁就7-8囉…

Kendall: 就咁話啦,你都要練下呀…

C_FOO、ALEX、WILLY、PATRICK去左邊??
就各人行,去吧M7-8.
要搵日去行1-2同9-10
原帖由 willywong 於 14-10-2009 11:57 發表 就各人行,去吧M7-8.要搵日去行1-2同9-10

果然係藝術人… 我唔太明你的中文文法…
平日行不如行港島徑,可以方便大家。 另外d schedule 可否早些少確定,行個方便,請請~~
原帖由 c_Foo 於 14-10-2009 12:42 發表 平日行不如行港島徑,可以方便大家。 另外d schedule 可否早些少確定,行個方便,請請~~

個時間日期一個月前就POST左在樓頂啦... 師兄…
媽的,聽晚見吧
鬼唔知 post 咗係第一版咩,要堅料先得架,比多 d 時間我呢 d 有細路人仕一個方便好嗎 !!!
SO FAR 我地都係按PLAN行事的
我都係直接講出我所遇到的問題而睇下有咩可改善方法 !

回復 110# 的帖子

星期六 17/10-- 1600-2000 果次 training 我應該黎唔到,因為我 9 pm 先放工。 萬一你地聽日 (Thursday) 諗住早 d 出發,就唔駛就我,反正我飛行里數暫時尚夠。 如果不變,我聽晚放工前食埋野,放工直隊荃灣,到時再 call 位置。
原帖由 c_Foo 於 14-10-2009 14:42 發表 我都係直接講出我所遇到的問題而睇下有咩可改善方法 !

閣下問題是否不清楚來緊的training日子/時間?

原帖由 c_Foo 於 14-10-2009 12:42 發表 ...d schedule 可否早些少確定,行個方便,請請~~

個schedule 已經碓定了。就在第一頁,再列出來如下:

來緊練習時間如下:
(先回覆看人數才定路線,正式參加者:Homan、Kendall、Patrick、Kay Wong、c_foo、hongdonald、Willy、Alexphoto,請盡量參與不少於8次的練習)

21/9 (一) 2100-2400 取消
26/9 (六) 1600-2100
30/9 (三) 2200-1000 取消
4/10 (日) 2200-0200
7/10 (三) 2300-0400  
11/10 (日) 2200-0200 取消

15/10 (四) 2300-0200
17/10 (六) 1600-2000
22/10 (四) 2000-0200
25/10 (日) 2300-0500
29/10 (四) 2200-0200
31/10 (六) 2000-0400
5/11 (四) 2200-0200

9/11 (一) 2100-0100

13/11 (5) 2100-0100

15/11 (日) 1400-0200

20/11 (5) 2000-0400

21/11 (日) relax camp

但呢三次明顯有問題 15/11 (日) 1400-0200 20/11 (5) 2000-0400 21/11 (日) relax camp

更改如下:

15/11 (日) 2300-0200

20/11 (五) 2000-0400

21/11 (日) relax camp (TBC)
咁你平時返工放工時間係乜?? weekend 又邊日得??
原帖由 c_Foo 於 14-10-2009 14:42 發表 我都係直接講出我所遇到的問題而睇下有咩可改善方法 !
原帖由 egg_studio 於 14-10-2009 18:53 發表 咁你平時返工放工時間係乜?? weekend 又邊日得??

或者咁講,大家對邊日邊個時間的training有意見可以直接表明,如果唔係大家好難夾。
現在我們都會盡量按page1的schedule行事,在此之上才去因工作/家庭來調整。
例如明晚,峰就問可否早點起步,而kay wong 講明9點先收工,咁大家先易就嘛!
如果c_foo兄想來緊邊日要早要遲要改地點,就請提出啊。

另外,由於只有一個多月就係比賽日,所以無必要就練番麥徑啦…
咦,你仲唔明呢 3 日有乜問題????

原帖由 Homan 於 14-10-2009 18:53 發表 更改如下:15/11 (日) 2300-0200 20/11 (五) 2000-0400 21/11 (日) relax camp (TBC)

回復 116# 的帖子

我係 10 pm 先收工 (不是 9 pm) 星期六先係收 9 pm
假如大家都就唔到,我冇所謂!聽日11:00到起程就ok了 各位心平氣和,有咩問題坐低傾到arm 毅行是要4個人先可以完成既比賽啊
再貼schedule不但冇解決我的問題,更加增添我內心的一團慾火!