登記成會員
搜索
查看: 19084|回復: 5

轉載 : 昨天在大X活內隔離台的一位少女講既野

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

呢篇文章轉載自 hkdiscuss, 唔係我寫架

昨天在大X活內隔離台的一位少女講既野... E-mail 此主題給朋友

話說我琴日就同我個FD去葵芳,去左大X活到 陪佢食個TEA~
期間坐我左手邊的係一台 3位少女+一位少男  大概年齡都係17-19
期中有一位少女長頭髮,廋既~個樣唔差 係到發表佢既偉論:
-我阿媽D鞋好靚架~無論有牌子同冇牌子都一樣咁靚
-鞋呢~就去飛甩雞毛D鞋好舒服架 !!
-我最鐘意就係D&G
-我唔鐘意D男人著佐DOWN勞個D CHEAP底褲~男人一定要著名牌既底褲,如果唔係我唔會同佢一齊
-請問有冇靚仔既鬼仔介紹黎識下,第時我結婚一定要嫁個德國佬,夠大隻~同埋有德國腸(下面)
-係香港發展最好讀日語 要特出D咪讀印度語  都好有空間發展
-我覺得男裝既時裝係好睇過女裝~因為D夠牌西裝真係好有型架(發哂癲咁講)
-我覺得D後生男仔著西裝一定要著CHANEL,因為夠型 ,同埋呢我覺得一個人著西裝要連埋入面條
底褲都係名牌先為止一SET囉 咁先最有型 (我心諗,莫非你條UNDER著係套西裝出面要SHOW俾人睇)
-最後 唔知係我聽錯定D乜啦~ 佢仲要同佢講朋友講話我帶左大眼仔 ,點點點,乜乜乜之類, 我只係化左妝姐

最後我同我FD走左,我同我FD講番, 如果你真係咁既閉 用D咩都係名牌行頭,你就唔使坐係大快活吹水啦吹咁耐啦~

最後我同我FD走左,我同我FD講番, 如果你真係咁既閉 用D咩都係名牌行頭,你就唔使坐係大快活吹水啦吹咁耐啦

絕對認同! 正一cheap精港女

回復 2# 的帖子

大腦已經完全被物質主義充塞,最重要行頭勁! 做援交一途或者可以幫到佢!
呢 d 係咪資本主義豬?!
德國腸
咁巴士閉,去cova吹水啦!