登記成會員
搜索
查看: 11133|回復: 2

「0833」小組- 11/10 麥徑3、4段 後記

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

本來係寫緊後記既,但唔知做乜銀野打到一半(起碼有二三百字)按錯乜Q野掣delete晒d字, 小...冇晒mood再打。 暫時報住個分段時間先。成績倒算非常理想。 3段﹕北譚坳至水浪窩 - 我同patrick (2小時10分)、kay (2小時15分) (比8/10晚造出既時間足足快左半個鐘有多 ) 4段﹕水浪窩至基維爾 - 我同patrick (3小時20分)、kay (3小時25分) (又再快左 ) 5段﹕基維爾至獅子亭 - 眾人 (45分) 全程晚上12點起步,早上約6點45分到達獅子亭。
原帖由 Kendall_One 於 2008-10-14 02:24 發表 本來係寫緊後記既,但唔知做乜銀野打到一半(起碼有二三百字)按錯乜Q野掣delete晒d字, 小...冇晒mood再打。 暫時報住個分段時間先。成績倒算非常理想。 3段﹕北譚坳至水浪窩 - 我同patrick (2小時10分)、kay (2小時15 ...
最好在word 度打完先paste落來囉,如果係打長篇野… 時間幾好啵~ 無乜點休息?

回復 2# 的帖子

基本上第三段冇停過,之後在水浪窩小休12分鐘。在第四段直至天梯頂,原本我同patrick想停低等阿kay,但過了幾分鐘都未見佢,又實在太大風,所以繼續行。一直行至中間的涼亭先再停低等阿kay,大約7、8分鐘後阿kay到了,又一齊繼續行直至終點。