登記成會員
搜索
查看: 21061|回復: 27

雷曼苦主路人甲

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

一殼眼淚路人順名都改埋苦主
金融海嘯..???...有海嘯走上山頂睇浪會好壯觀...海嘯過後到岸邊有好多寶物執到的...
有乜寶物介紹

回復 3# 的帖子

是撚但買都得啦...使撚介紹咩...就買你球衣個號碼...

回復 4# 的帖子

吐痰罐系吾系輸撚到懵上心口PK 高信你都介紹 ,又冇息派 ,分分鐘摺撚埋呀你介紹D可以長揸、高回報、有息派、我下半世靠你架啦
風高浪急… 買金、買樓仲實際~~

回復 7# 的帖子

買樓

回復 7# 的帖子

買樓我有屋住,買金我吾載,有冇边隻股好介紹試一試

回復 6# 的帖子

長揸(你老婆)、高回報(六合彩)、有息派(蓮華生輝)、我下半世靠佢(你兩個化骨龍)...
你老婆、六合彩、蓮華生輝、化骨龍,你个PK揀边樣頂痰罐

回復 9# 的帖子

老實講..股票呢家嘢唔係我地玩嘅..你有本事把貨歸邊之後再喺高位派比啲傻仔嗎..??? 如果做唔到...咁永遠都係做呢班傻仔...!!!

回復 12# 的帖子

吾撚好系到扮專家 ,睇怕連痰罐蓋都應該比撚埋二叔公啦 ,輸到懵撚左呀
既然你咁有決心去找死...我都唔阻你啦...!!! 試吓(939,998,3328,3988,1398,3968)啦..呀門..!!
你个PK老點呀:中建、中信、交行、中銀、工行、招行,仲有冇边行未寫呀,建行買吾買

回復 15# 的帖子

贏又唔志在...輸又唔爭在...買撚埋囉..!!
9327啦...!!![:29:]

回復 17# 的帖子

9327你識吾撚識架,吾撚知仲而為你好撚叻,[:29:] 9327呢条股,實升升上神枱
都話唔使識架...恰撚埋眼求9其買啦...
原帖由 fatfai 於 2008-10-7 14:13 發表 你个PK老點呀:中建、中信、交行、中銀、工行、招行,仲有冇边行未寫呀,建行買吾買
老點..??..你去請教一吓我地雷曼討論區個版主(苦主順)先啦.. 股票呢方面佢有多啲經驗.. ..可能佢叫你訓身入晒佢隻股..雖然臭臭地..玩住先啦..!!! Homan遲啲會開呢個區比佢..又係版主又係苦主..