登記成會員
搜索
查看: 3369|回復: 4

(非廣告)首爾租借wifi蛋的經驗分享

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

1 (12-1).jpg

唔敢講係咪全港最平.

不過非常滿意:員工有禮貌、上綱速度快穩度性高、迎度客人需求(我星期四晚落單,星期一離港,但他們在我离港兩日前交機給我而不另加收費).

租用5日,收費135HKD,平均一日27港元租用機,500掟金!

WifiAir,落單後,收机和交還call熱線55451488,10分鐘內在香港机場到境大堂員工,交和收機,快捷,平,好品質,冇得輸.

後生仔做野又快又醒目,熊度又好,幇他一把,我一向欣賞年輕人做野又醒目又勤力,這絕非廣告,純為分享。希望資訊幇到大家,如果你地用過而貨不對辦,可評語留言,其他網友亦可作參考之用,謝謝。

如果版主認為此片不恰當,可自行關此片,本人無利益為該公司宣傳,只作資料分享,thanks.

請用片右下角調HD1080高清睇片。

評分

參與人數 1積分 +40 收起 理由
egg_studio + 40 有圖有文有真相

查看全部評分

你介紹嘅嘢,一定信得過!
egg_studio 發表於 13-6-2016 07:45 PM
你介紹嘅嘢,一定信得過!

Thanks,師兄,但係要尊重版主,怕他以為我幫人買廣告,其實如果可以幫到人,洗少D錢,用到D好野,我最開心.
真係超平喎! 仲平過我去台灣! 多謝介紹!
kaiboy123 發表於 27-10-2016 01:16 AM
真係超平喎! 仲平過我去台灣! 多謝介紹!

enjoy holiday