登記成會員
搜索
查看: 4903|回復: 11

呢對鈐買得過嗎?

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

因為原廠貨,相信一定岩,只是大家認為價錢是否合理? 現減至1250一對
http://www.28bike.com/classifieds/detail.php?id=95137
有冇講幾重?
但同你對一樣係 Merida 原廠轆,可能重量上冇乜着數。DeronXT hub 唔輕得過你依家好多,反而換幼呔會有明顯減磅,不過入山最好用番粗呔。
我就係買來for裝幼胎用, 如果在鋪頭買最平都要2000一對,又唔知好唔好, 呢對一定好過我現在果對, 因為佢係跟TFS 96 1000D嘅, 架成車要8500,我估對鈴會靚過我果對, 其實我只求平平地買對差唔多的就ok
如果平平地不如諗我用緊果對,都係 $800 ,ok 輕
回覆 5# egg_studio
Where to buy?
回覆 6# alexphoto

粉嶺果間
"標準"? 事頭婆冇介紹呢隻喎, 佢淨係推介$2000果隻, 睇怕都要你帶我去一次
如果你同香討車神去,2千蚊果隻都冇呀
星期日下午你在粉嶺嗎? 我在馬埸開工,做完嘢過去標準買
星期日上午出車嘛~
係全日出車, 10 am 集合。請睇番海下潛水單車 post