登記成會員
搜索
查看: 4193|回復: 10

27/6有冇興趣踩山

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

今個星期日如無雨落,踩轉大帽山落黃金海岸走。有冇人有興趣?
須時大約三至四小時
是什麼類型的路? 怎樣上大帽山?
山泥路,近似環塘feel。最好call van上去
由大帽山至吉慶橋 99% 山路,95% 落斜。之後環塘你都清楚係乜。

如果搞星期日團,咁星期五環島夜遊仲玩唔玩?

我星期日 ok 。我同 Willy 要由我屋企 call 貨 van ,你自己去 or 入粉嶺 join ?仲有冇其他人有興趣?

另外,聽日 (Wed) 有天平山新手練習團,有冇人唔駛返工又想 join?
小弟27日先番到香港…哎…
來聽日天平山新手練習團啦。
I can only go for round island on Friday night !
咁星期五照搞 round island, 星期日又去大帽山~

to Garfield : 星期五你乜嘢時間得? (請響環島夜遊果個 post 覆,否則越來越亂)
I replied already la, after 2130 ma !
Yiu Ho Chan, homan 個 friend 既 brother 已復我星期日會去,依家四人成行,只等星期天既天氣
聽朝 call 各位決定踩唔踩,假如冇雨就算地濕都照去啦。