登記成會員
搜索
查看: 17997|回復: 8

發皇

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

回想起10多年前,有人邀請我踢工聯盃,我當時二話不說就踢了,踢左一两屆之後,心想自已和一班童年波友亦可組隊參與,組織了發皇足球後自己以為可以拿倒冠軍,可是原來自己是井底之蛙,各隊實力很多也凌架己隊,踢左2、3屆後也試過以海洋足球隊班底去參加,結果也是失敗而回,咁多年來發皇足球都是向着冠軍之路進發,但漸漸發覺以當時班底根本冇辨法攞倒冠軍,所以多年來不斷向隊友求賢,一些經常不能出席者首先被放棄,亦因各隊友提供了高質球員,所以亦變成了汰弱留強的局面,所以發皇足球隊系要求變,變得更強更團結,並不會因某些言論而改變現在的立場,曾效力過發皇的隊友請支持我吧!啊們。

回復 1# 的帖子

傻佬..唔好話工聯盃..其他次一級嘅比賽海洋都唔夠班去踢啦..好多友隊都問我..點解海洋唔踢比賽..??..技術都仲有啲..但心態和體力已經輸晒..踢條毛咩.. ??

回復 2# 的帖子

我幾時叫你而家去踢比賽喎?吐血sirPK
肥輝:3,5,7年後 ...U50見

回復 4# 的帖子

東南海盃你地依家啱踢架(老淫組)
原帖由 fatfai 於 2009-6-14 18:59 發表
回想起10多年前,有人邀請我踢工聯盃,我當時二話不說就踢了,踢左一两屆之後,心想自已和一班童年波友亦可組隊參與,組織了發皇足球後自己以為可以拿倒冠軍,可是原來自己是井底之蛙,各隊實力很多也凌架己隊,踢左2、3屆後也試過以 ...

其實本質上係同意你睇法
不過在處理手法上可以顧下大家感受就更好
好似上一屆
我地唔夠班咩?
係輸人腳咩?

回復 6# 的帖子

其實本質上係同意你睇法-- 應該系想法
不過在處理手法上可以顧下大家感受就更好 --當揾人踢波時候而得到古怪答案後你也會咁做
好似上一屆
我地唔夠班咩?--吾系
係輸人腳咩?--當日可能系

回復 6# 的帖子

浩民兄:同隻肥龟講咁多做セ呢?佢講大條道理!你好撚假死肥龟!去做你個最強啦!
肥肥:難理他人旁敲側擊!
                            但求問心無愧!  
                             原地踏步!進則退!明白嗎?
肥肥:13年第一次入了四強!有隻盃仔啦!當日的决定錯极都有限!
攞埋個工联盃!比D支持與唔支持嘅人睇!你肥輝係一個頭腦非常
清醒,不會感情用事嘅死矮仔!原地踏步,不進則退!
除舊迎新,已創佳績!恭喜、恭喜!