登記成會員
搜索
查看: 12688|回復: 4

翻牆 browser -- 無界瀏覽 UltraSurf

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

網上見到一個可以翻牆的 browser, 先介紹大家,不過我響香港,所以試唔到係咪真係可以翻牆,請響國內工作嘅會員測試。

不過請留意,呢類翻牆 browser 原理都係用 proxy server 運作,而世界上無免費午餐,因此有可能你嘅 IP 及 login 資料會被第三者得到,雖然個個 proxy / 翻牆 browser 都話唔會,不過呢 d  proxy / 翻牆 browser 嘅原理就一定需要儲存你 IP 及 login 資料,所以上下 d 報紙、Yahoo 就 OK, 盡量唔好登入任何 website,包括大笪地。

官網及 download site: http://www.wujie.net/

我用緊一個叫「開心直通車」的VPN service,好快好穩定。
之前都有介紹過…

等我一陣試下呢個VPN brower先
下載了,是「.exe」file 來…

.exe?咩來架?我淨係識.dmg咋…
求此软件,我的邮箱:[email protected] 发给我无界浏览器最新版,可以么?谢谢!
wk591 發表於 22-7-2011 01:04 PM
求此软件,我的邮箱: 发给我无界浏览器最新版,可以么?谢谢!

點擊連結不行嗎?