登記成會員
搜索
查看: 12281|回復: 29

[賽後報告] Finally here ~!

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

17530002.jpg 17530003.jpg 17530004.jpg 17530005.jpg 17530006.jpg 17530008.jpg 17530009.jpg 17530010.jpg 17530011.jpg 17530012.jpg

Finally visited this wonderful playground. Enjoy~!

評分

參與人數 2積分 +80 收起 理由
admin-photo + 40 精品文章
egg_studio + 40 支持出相

查看全部評分

我無玩呀,見到D鐵皮已經離離地,嚮嗰度有意外就麻煩啦。不過嗰頭環境真係好好,D樹好靚。希望可以保留耐D。
LamLeungWan@FB 發表於 21-1-2016 01:29 AM
我個女三歲時帶距去廣福村玩“舊式公園”距玩到吾肯走,中場曾走去隔離個現代公園,玩吾夠10分鐘就去返個高 ...

冇辦法,又要重覆呢句:

冇辦法……有啲人要懷舊、有啲人驚跌死自己個仔、又有啲人又要懷舊又驚跌死自己個仔……總之神又係佢鬼又係佢!

其實好多人同記者都有問,但唔公開除左地點問題外,另一個原因係個滑梯同安全設施完全唔符合而家標準,即係一揚左,政府會即刻做野將佢消失,免得有人出意外

記得唔好出位置,以免有人被拘捕。(我因工作關係,可以合法入去,一般人 100% 拉梗)

有冇玩?我有玩,冇事,仲安全的。(我 142 lb)
Oh I really wanna befriend with you so that I can explore every part of it. !!!
後面有打千抽!

原來係某大學附近...
果然係一個高危地, 睇下就算

反正我係屬於呢個年代
5542 發表於 3-11-2015 10:34 AM
原來係某大學附近...
果然係一個高危地, 睇下就算

「某大學附近」果張相睇唔明 ??

egg_studio 發表於 4-11-2015 12:40 AM
「某大學附近」果張相睇唔明 ??

Google 街景的勉強偷窺
果度基本上冇行人,而且行人路響對面,若行行人路,正常係睇唔到「叢林裏的秘密」。
今日經過,有人巡邏了。
咁可怕?其實我仲有好多嗰度嘅樹木想影。
原來香港仲有舊樓梯,現家公園D樓梯起好矮,好唔過癒.....
冇辦法……有啲人要懷舊、有啲人驚跌死自己個仔、又有啲人又要懷舊又驚跌死自己個仔……總之神又係佢鬼又係佢!
最後都逃唔過命運,唉.....
聽日因工作關係,會去多次,又同大家報告有冇人巡。
thx a lot~! and also would like to know whether it feels more "quiet" on week days or during weekends and sundays from your experience..~
我個女三歲時帶距去廣福村玩“舊式公園”距玩到吾肯走,中場曾走去隔離個現代公園,玩吾夠10分鐘就去返個高滑梯度
睇落唔算好高,唔會咁易跌死既