登記成會員
搜索
查看: 9217|回復: 26

[推介/評論] 單車手套圑購(全指/半指) 已結束

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

一字米自行車騎行手套半指短指山地公路手套減震透氣單車 TB1PtBSGXXXXXaCXpXXXXXXXXXX_!!0-item_pic.jpg_600x600.jpg
產品詳情
INBIKE 舒適透氣耐磨全指騎行手套長指山地車自行車騎行裝備
產品詳情

如欲購買請回覆款色/尺碼/顏色/ X 數量

e.g.
alexphoto 半指藍白款 / XL / x1
alexphoto 全指紅 / L / x1

會員擇日交收,C.O.D payment
非會員需先銀行入數,待通知於旺角地鐡站面交
限時至 2015年9月5日

截至2015年9月2日 14:00
訂購名單
人名
款式   
尺碼數量
*價錢 HKD
googoo全指紅
M
$85.00
googoo全指藍M
$85.00
eggstudio半指巴西
XL
$46.25
eggstudio 半指意大利 XL
$46.25
garfield 全指紅 L2
$170.00
garfield全指藍L
$170.00
Homan半指藍白
XL
$25.00
Homan全指紅 L
$85.00
alexphoto
半指藍黑 XL
$31.25
alexphoto全指紅L
$85.00

*以上價格以RMB X1.25=HKD (包含PPS手續費)
運費會以最終訂購人數作攤分

以上物品團購已結束, 多謝各位支持。請密切留意下期優惠!

補充「開箱文」……

之前用緊 SRAM 原裝手套,一般滿意。缺點係當大熱天時流汗就會磨到「虎口」位甩皮及出水泡,所以前排響各大單車鋪想搵「虎口」位有 pad 嘅款式。

不幸係,響「價錢唔係問題」嘅前題下,各大單車鋪都冇適合款式,於是去淘寶,亦係以「價錢唔係問題」去搵。睇咗好多個 seller 及詳閱 feedback 後,揀咗呢款,分別買咗短指及長指。

昨天試用,響新界某越野單車場冒雨快走 7 圈,全身濕晒,但「虎口」位冇甩皮,而且濕水後感覺良好,冇 SRAM 原裝手套嘅網面嘅磨皮情況。另一好處係,手指「雞脾位」用「毛巾布」編織,用處係抹汗,十分體貼。

售價 $22 人仔,國內免運費。

garfield 發表於 1-9-2015 10:08 PM
可否改訂單加下:
garfield        全指紅黑         L        2  $170.00
garfield      全指監黑         L       2  $170.00

已修改
為免混淆, 全指款式以 藍/紅 作款式名稱

可否改訂單加下:
garfield        全指紅黑         L        2  $170.00
garfield      全指監黑         L       2  $170.00
紅黑全指,M size , 1 .  Tks !
請注意:買嘅時候要特別留意,size 最好買大一個碼。

根據買家 feedback,若以賣家個 size chart 量度,會細咗。以我經驗,我量度後係 L ,買 XL 就 fit 晒。
我要一對巴西版、一對意大利版,都係 XL 。
Homan 半指藍白款 / XL / x1
Homan 全指紅黑款 / XL / x1
全指紅黑款 / L / x2
請問全指有冇藍白款?
garfield 發表於 30-8-2015 12:48 AM
全指紅黑款 / L / x2

溫馨提示:我都着 XL 喎,唔好信佢個 size chart 呀。

咁我對紅黑全指一對,由M碼改為L碼啦, “些些” !
garfield 發表於 30-8-2015 10:46 AM
請問全指有冇藍白款?

各位留意, 全指只有M及L
螢幕截圖 2015-09-01 14.58.48.png
Homan 發表於 29-8-2015 11:44 PM
Homan 全指紅黑款 / XL / x1

全指只有M及L
全指果款我着 L 碼就OK 。若果隻手大過我就唔好買。
Homan 全指紅黑款 / L / x1

(有顏色揀架咩?)
googoomui 發表於 30-8-2015 07:14 PM
咁我對紅黑全指一對,由M碼改為L碼啦, “些些” !

我轉軚, CHANGE !

我都係買番M碼好啲喇.

照計我對手冇可能大過佢的.

請幫我改番柯打啦.

紅黑全指, 中碼, 一對.

Thanks !!!
Homan 發表於 1-9-2015 05:25 PM
Homan 全指紅黑款 / L / x1

全指及半指均有多款顏色
googoomui 發表於 1-9-2015 05:41 PM
我轉軚, CHANGE !

我都係買番M碼好啲喇.

已修改
可否改訂單加下: