登記成會員
搜索
查看: 6728|回復: 10

[推介/評論] 「官方地圖」出咗 2013 年 Dec 版本

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

遊山玩水探險必備嘅「官方地圖」,最多地下通道及山野小徑嘅 chi52011 已 update 咗去 ChiDec2013,大家請 update 地圖。

Screen Shot 2014-03-28 at 1.29.47 pm.png

請問怎樣進入"官方地圖"版面?
我也想知怎能取得這些官方地圖,謝謝你!
呢幾條應該係以前威菲路軍營通往佐敦炮台的通道, 十幾廿年前歷史博物館仲在九龍公園的日子我記得當時歷奇公園果度係防空洞及炮台, 仲放咗幾個抗日戰爭時英軍在戰壕內商議軍情的蠟像, 而印象中記係其他幾個入口有時會打開門俾清潔工人出入, 裏面似係工具室。
alexphoto 發表於 1-4-2014 03:14 PM
呢幾條應該係以前威菲路軍營通往佐敦炮台的通道, 十幾廿年前歷史博物館仲在九龍公園的日子我記得當時歷奇公 ...

除此之外,「官方地圖」仲有全港防空洞地圖~~~

咁請問點樣可以睇到""官方地圖""呀?
'''''官方地圖'''''可以係到睇到??
官方地圖是否瓜咗,今日開始完全睇唔到
終於得返喇,嚇死
官方地圖耐不耐就會死 server 一兩日,見怪不怪。
egg_studio 發表於 19-9-2014 07:11 PM
官方地圖耐不耐就會死 server 一兩日,見怪不怪。

好彩只係一場虛驚