登記成會員
搜索
查看: 8733|回復: 6

活躍會員的個人網站

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

小弟的blog: www.xanga.com/dabusaykeeper
c_foo 的相簿:www.fotop.net/bRYANcHau
LAB Production: www.fotologue.jp/lab.production
我依家玩緊 d 廣告位 and 出現方式 -- 你地會突然發現好多廣告招租。 大家最好整條 banner -- 400 x 150 , 或參考下其他人 d banner 廣告,或問下做開廣告果位 Willy
所謂"活躍會員" d  個人網站個個都入唔到!! 

快 d 叫佢地整條 banner 黎扮下廣告啦!!

原帖由 Homan 於 11-9-2009 00:48 發表 小弟的blog: www.xanga.com/dabusaykeeperc_foo 的相簿:www.fotop.net/bRYANcHauLAB Production: www.fotologue.jp/lab.production
我個xanga入到啵…??
你自己有 cookie 梗係入到啦,其他人要 sign-in lock
想在大笪地 post www.almanli.com 的 banner ad
想問問 technical spec 係乜呢
Homan 發表於 15-4-2015 11:03 PM
想在大笪地 post www.almanli.com 的 banner ad
想問問 technical spec 係乜呢

標準的 banner size : 728 x 90,可以係 JPG、Gif (AGif 也可)、PNG 等等。

另外有種 300 x 250 ,響首頁右手邊出現。你可以整晒兩款。

然後響後台加,或者 email 俾我幫你加。